Barça

Roben material fotogràfic al Camp Nou valorat en 50.000 euros

Robatori. A un fotoperiodista de l'agència Reuters li van desaparèixer les eines de treball en l'últim Barça-Atlético de copa del Rei al mateix peu de gespa. Ja es va produir un cas similar fa dos mesos, en el clàssic

Mans llargues al Camp Nou. En els últims dos mesos s'han produït dos robatoris de material fotogràfic valorat aproximadament en uns 25.000 euros cada un. Els dos robatoris s'han produït en partits d'alt aforament i casualment contra dos equips de Madrid. El primer va succeir en l'últim clàssic Barça-Real Madrid (1-1) i el segon cas va passar dimarts en el partit de tornada de l'eliminatòria de les semifinals de la copa del Rei entre el Barça i l'Atlético de Madrid. Albert Gea, fotògraf de l'Agència Reuters, ha denunciat públicament el cas, amb el suport de les xarxes socials i de molts companys, mentre que el fotoperiodista robat en el clàssic ha preferit mantenir, de moment, l'anonimat. En aquest últim robatori, el material desaparegut és una càmera Canon ED-X, valorada en uns 5.000 euros, un objectiu Canon 400mm, 2.8 de diafragma, valorat en uns 11.000 euros i altres accessoris.

En els dos casos el modus operandi hauria estat similar. Els lladres haurien aprofitat el caos habitual, el moviment i la confusió que es genera al final de cada partit per robar el material al mateix peu de gespa, una zona a la qual és impossible accedir sense l'acreditació corresponent. Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració del club, ja han obert una investigació per aclarir els fets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)