Barça

“Hem fet una grandíssima copa”

Iniesta reconeix que se li ha fet “dur estar de baixa “amb tants partits”

“Estem molt contents de poder disputar una altra final de copa. Intentarem aconseguir la tercera consecutiva, que és una cosa molt complicada i ens fa estar molt contents. Crec que hem fet una grandíssima copa i, per tant, estem en la final amb l'objectiu que ens vam marcar a principi de temporada, que és disputar-la, i ara toca intentar que sigui la cirera del pastís.” D'aquesta manera, el capità del Barça, Andrés Iniesta, va destacar la trajectòria del conjunt blaugrana en el torneig del KO, que l'ha portat a disputar la setena final en els últims nou anys. El manxec va fer aquesta valoració en el llançament a la seva comunitat de fans de la xarxa social Olyseum, en què compartirà amb els seus seguidors diversos aspectes de l'actualitat.

Iniesta també va parlar de la seva absència en els últims partits –va reaparèixer en la segona part contra l'Atlético després de lesionar-se a Anoeta– i va reconèixer que tot i haver estat de baixa només entre dues i tres setmanes, “s'ha fet dur, amb tants partits entre setmana i tenint copa i lliga”. Per tot plegat, va afegir: “Espero poder gaudir del futbol d'aquí al final de la temporada, entrenant-me, jugant i aconseguint els objectius marcats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)