Barça

“El PSG no se sent inferior a ningú”

Unai Emery. L'entrenador basc descarta un pla especial per aturar el potent atac blaugrana amb Messi, Luis Suárez i Neymar, i veu el partit d'aquest vespre al Parc dels Prínceps com una oportunitat per redimir-se

L'entrenador del París Saint-Germain, Unai Emery, va assegurar ahir que el seu equip no se sent “inferior a ningú”, en la prèvia del partit de París. El preparador basc va defensar que el seu equip té prou arguments per crear problemes al Barça. “Jo vull créixer, el club vol créixer i tenim grans jugadors que volen créixer amb el club”, va dir. Tot i la dificultat del partit d'avui contra el Barça, l'entrenador va apel·lar a la responsabilitat dels seus jugadors. “Confio que tindran els conceptes que hem treballat durant la setmana i que els traslladin al terreny de joc, i estic segur que respondran. Serà una bona oportunitat per superar un dels grans equips d'Europa i una ocasió per redimir-se”, va assegurar, fent referència als enfrontaments dels darrers anys, que sempre han sortit creu per a l'equip parisenc. També va avançar que no prepara cap innovació tàctica i va confirmar que Pastore té possibilitats de jugar després de la lesió.

Emery també va valorar la seva experiència personal a París, on va viure uns primers mesos difícils que sembla que comencen a quedar enrere. “En tot hi ha parts positives i negatives. Cada moment és únic i l'hem de viure com a tal, sempre des de l'experiència. El PSG ha avançat, però encara queden coses per treballar”, va reconèixer el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)