Barça

L'últim 4-0, contra el Bayern

Fa quatre anys. La darrera vegada que el Barça va perdre en la Champions League per un resultat tan negatiu com el d'ahir va ser en la semifinal de la temporada 2012/13, a Munic

El Barça no perdia en la Champions League per un resultat tan contundent com el que ahir a la nit va encaixar al Parc dels Prínceps de París des de feia quatre temporades. Exactament des del 23 d'abril, diada de Sant Jordi, del 2013. Va ser a Munic, en la semifinal, contra el Bayern de Jupp Heynckes, que aquella temporada va acabar sent el campió de la competició. Dos gols de Thomas Müller, un de Mario Gómez i un altre d'Arjen Robben van noquejar l'equip que aleshores entrenava l'enyorat Tito Vilanova després d'una altra actuació per oblidar. En l'alineació blaugrana hi havia cinc dels futbolistes que ahir a París van sortir en l'onze inicial: Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Leo Messi. En la tornada, a l'estadi, el drama va continuar, i el Bayern de Munic també va golejar. Novament Robben i Müller, a més de Piqué en pròpia porteria, van segellar un 0-3 que castigava un Barça que havia abaixat els braços.

Aquest 4-0 és el pitjor resultat que ha rebut el Barça amb Luis Enrique a la banqueta i ja l'havia encaixat en la supercopa d'Espanya de l'any passat, a San Mamés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)