Barça

Passió pel Barça en el primer dia de visita a la Xina

Avui, presentació. Bartomeu explicarà l'acord entre el Barça i Mission Hills Group a l'illa de Hainan; el president, Ronaldinho i Òscar Grau han visitat les instal·lacions de la nova FCB Escola

Gran rebuda de la Xina al FC Barcelona en la visita institucional que el president, Josep Maria Bartomeu; Ronaldinho, com a ambaixador del club, i el CEO Òscar Grau estan fent aquestes dies, i on avui presentaran l'acord estratègic amb Mission Hills Group –una de les empreses més importants del sector de l'esport i de l'oci–, que preveu la construcció de la FCB Escola i un espai d'experiències Barça a Haikou, capital de l'illa de Hainan, on també hi haurà una gran botiga del Barça, un espai interactiu del club i una zona de restauració. Ahir, la delegació blaugrana va visitar, acompanyada del vicepresident de Mission Hills Group, Tenniel Chu, l'FCB Escola de Hainan. Serà la primera que gestionarà directament el club blaugrana i que es posarà en funcionament el mes de setembre. La visita, en què hi havia centenars de periodistes, va estar protagonitzada per Ronaldinho, el flamant ambaixador del Barça. El brasiler va fer les delícies dels més menuts, amb qui va jugar diversos partidets de tres contra tres i que van rebre lliçons de com fer alguns dels trucs amb què va enlluernar el món mentre jugava. Després de la visita, Bartomeu i el president de Mission Hills Group, Ken Chu, van fer un col·loqui davant diversos mitjans de comunicació per explicar el projecte de l'entitat blaugrana a la Xina. Bartomeu creu que la presència i la feina que té previst fer el Barça al país asiàtic “serà un pas endavant pel que fa a futbol”. “Tenim un gran projecte per als propers anys que segur que tindrà molt d'èxit. És molt important per al Barça que ens coneguin a la Xina, no només com a club de futbol, sinó també com a escola. Intentarem ensenyar a tots els nens xinesos el nostre futbol i la nostra filosofia de joc”, va afegir Bartomeu, que considera la Xina “un país increïble”.

La primera jornada de la visita a Àsia, en què Bartomeu va oferir entrevistes a dos dels mitjans més importants del país, va concloure amb un sopar privat de la delegació blaugrana i els directius de Mission Hills Group, a la qual també es va afegir el director de l'oficina del Barça a Hong Kong, Xavier Asensi.

Ronaldinho, doble visita

Ronaldinho va fer una doble visita a terres xineses i, abans de ser a l'illa de Hainan, va visitar també l'oficina del Barça a Hong Kong, que es va obrir el 2013. L'ambaixador blaugrana, que ja va ser present en la inauguració de l'oficina de Nova York el mes de setembre, creu que la presència del Barça a la Xina ajudarà l'esport local. “Tots sabem que a Barcelona es treballa molt bé amb els nens. Professionals de molt alt nivell estan venint a treballar aquí i crec que ajudaran moltíssim. El futbol xinès n'aprendrà molt”, va assegurar el brasiler.

Professionals de molt alt nivell estan venint a treballar aquí i ajudaran molt. El futbol xinès n'aprendrà molt
Ronaldinho Gaúcho
Intentarem ensenyar a tots els nens de la Xina el nostre futbol i la nostra filosofia de joc
Josep Maria Bartomeu
Tenim un gran projecte. És molt important que ens coneguin a la Xina, no només com a club de futbol, sinó també com a escola
Josep Maria Bartomeu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)