Barça

Barça

Oficialitzat l'acord per construir una FCBEscola a la Xina

Estratègic. Bartomeu qualifica de “cooperació històrica” l'entesa amb Mission Hills Group que permetrà construir a l'illa xinesa de Hainan un centre gestionat pel club amb capacitat per a un miler de nens

El FC Barcelona i Mission Hills Group –empresa del sector de l'esport i de l'oci– van oficialitzar ahir l'acord pel qual es construirà a l'illa de Hainan (Xina) la primera FCBEscola gestionada íntegrament pel Barça, un centre de formació amb set camps d'entrenament i capacitat per a un miler de nens. “Aquest és el primer fruit d'una cooperació històrica. La visió de la Xina com una gran nació futbolística impulsarà els somnis dels més joves, els que admiren jugadors com Ronaldinho. El nostre objectiu és contribuir a fer els seus somnis realitat”, va manifestar durant l'acte Josep Maria Bartomeu, el president del FC Barcelona, que, juntament amb Ronaldinho, ambaixador del club, i el CEO Òscar Grau, forma la delegació blaugrana a la Xina. “És un gran honor poder treballar amb el Barça, reconegut per disposar del millor sistema d'entrenament del món. És un honor tenir aquest partner estratègic per ajudar a fer créixer el futbol tant a la Xina com globalment. Esperem bons resultats i poder contribuir al món del futbol professional”, va afirmar per la seva banda Tenniel Chu, vicepresident de Mission Hills Group. L'acord, d'una durada de deu anys i prorrogable per a una dècada més, també preveu la construcció d'un espai d'experiències Barça a Haikou, la capital de l'illa xinesa de Hainan, que inclourà un espai interactiu sobre la història del club blaugrana, una gran botiga Megastore i una zona de restauració.

Una vegada signat l'acord amb Mission Hills, Bartomeu i Ronaldinho van deixar l'empremta de les seves mans al passeig de les Estrelles del complex hoteler de Mission Hills Resort, on ja figuren altres personalitats de l'esport com ara Michael Phelps, Allen Iverson, Yao Ming, Boris Becker i Ronaldo. Durant la jornada, a més, l'expedició blaugrana també va visitar la seu del govern de Hainan, on Bartomeu va explicar què és el FC Barcelona i la seva història, i va tractar la possibilitat que l'equip femení del club pugui viatjar a Hainan en un futur a fer una petita pretemporada i jugar un partit amistós.

LES FRASES

La visió de la Xina com una gran nació futbolística impulsarà els somnis dels més joves
Josep Maria Bartomeu
president del fc barcelona
És un moment històric per a la Xina. És un gran honor poder treballar amb el Barça
Tenniel Chu
vicepresident de Mission Hills

Silenci respecte a Messi i Luis Enrique

Amb 350 periodistes acreditats en l'acte d'ahir, era previsbile que a Josep Maria Bartomeu li tocaria atendre alguna pregunta sobre l'estat de les negociacions amb Messi i el futur de Luis Enrique, unes qüestions, però, que el president blaugrana va esquivar. “Seguim, seguim”, es va limitar afirmar respecte a les converses amb Messi. “No parlem d'aquests temes. Luis Enrique afrontarà diumenge el proper partit de l'equip, un duel molt important contra l'Atlético”, va dir quan li van preguntar sobre la continuïtat de Luis Enrique. L'estratègia de no fer soroll, doncs, continua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)