Barça

Els cops no arronsen Neymar

Vuit faltes i més puntades de peu. El brasiler va tornar a ser el principal damnificat per les accions dures de l'Atlético i la màniga ampla de Mateu Lahoz. Tot i això, va tornar a signar una actuació lluïda en què va mantenir el nivell de les últimes setmanes

De les 28 faltes que va cometre ahir l'Atlético, gairebé la tercera part van anar dirigides a Neymar (8). Com ja és tradició, el brasiler va tornar a ser el futbolista que més patacades va rebre, i moltes no van ser sancionades per l'àrbitre, en aquest cas Mateu Lahoz. Una situació que no és nova per a ell, perjudicat per la desprotecció que té el seu joc virtuós amb la pilota als peus –la puntada de peu de Gabi que no va ser castigada amb groga en va ser un exemple ahir– i que des d'algun sector s'ha interpretat com a provocador. Lluny de contenir-se, Ney persevera en el seu estil, amb independència de les patacades. Una actitud valenta que es veu recompensada per actuacions tan completes com la d'ahir.

Dels tres components del trident blaugrana, el brasiler va ser qui més intervencions en el joc va fer. En total 55, per les 43 de Messi i les 33 de Suárez. De fet, les seves incursions per la banda esquerra van ser constants i va guanyar la partida en moltes ocasions a Vrsaljko, que no es va estar d'emprar la duresa per intentar contenir el brasiler.

L'empenta de Neymar també va quedar reflectida en el primer gol, obra de Rafinha, però precedit d'un xut seu a porteria refusat per la defensa. El rebot, però, el va aprofitar Suárez per assistir l'hispanobrasiler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)