Barça

Douglas visita l'estadi on li hauria agradat fer-se gran

Debut com a rival. El brasiler, que ha trobat el seu lloc a l'Sporting, amb el qual ha anat de menys a més, visita avui el Camp Nou per primera vegada, on com a blaugrana només va jugar 84 minuts

Setze mesos després de trepitjar el Camp Nou per última vegada, Douglas Pereira podria tornar a fer-ho aquesta tarda. Serà només la quarta vegada que el brasiler trepitja la gespa de l'estadi blaugrana tot i haver format part de la plantilla de Luis Enrique durant dues temporades. De fet, només va participar en tres partits al Camp Nou com a jugador local, però no va arribar ni a jugar-hi un partit complet, sinó que es va quedar en 84 minuts. A l'Sporting, últim recurs del Barça i del futbolista per trobar una sortida a la pèssima situació que vivia al club, Douglas s'ha sentit futbolista per primera vegada des que va aterrar a Europa al final del mercat d'estiu del 2014. La seva arribada, inesperada i quan el conjunt asturià ja tenia coberta la plaça, no va ser gens fàcil i Abelardo el va tenir a la banqueta durant molts partits, però des que el brasiler es va apoderar de la banda dreta, només les lesions l'han allunyat del camp.

Des de finals de novembre i fins a mitjan gener, Douglas ha tingut molt protagonisme, però la seva presència sobre la gespa va coincidir amb la pitjor ratxa de l'Sporting aquesta temporada: nou partits seguits resolts amb vuit derrotes i només una victòria. La mala dinàmica va quedar tallada, per a Douglas, amb una forta contusió al genoll que el va deixar fora de l'equip en els quatre partits de Francesc Ferrer, Rubi, a la banqueta del conjunt de Gijón. El tècnic català, però, ha seguit confiant en ell, i el brasiler té moltes possibilitats de ser titular per tercer partit consecutiu amb ell. La confiança en l'exblaugrana, doncs, està renovada, i tot i sortir d'una lesió, al brasiler no li passa pel cap quedar-se a la banqueta. “He estat lesionat, aturat i sense jugar. El que vull ara és estar al camp i poder ajudar l'equip”, va explicar ahir en roda de premsa el futbolista.

El Barça al davant

Aquesta tarda, Douglas es retrobarà amb els que van ser els seus companys, però no vol pensar que potser en uns mesos tornarà a compartir vestidor amb ells. “Visc el dia a dia i jugo cada partit com si fos l'últim, i quan acabi la temporada serà el moment d'analitzar-ho tot”, va dir el brasiler, que es va mostrar “molt agraït” al Barça: “Em va portar a Europa per disputar la millor lliga del continent.” Douglas, a més, va avisar que, per molt que el coneguis, Neymar és imprevisible: “En cada partit es pot inventar alguna cosa nova.”

FUTUR

“Visc el dia a dia, i quan acabi la temporada serà el moment d'analitzar-ho tot”

GRATITUD

“Estic molt agraït al Barça. Em va portar a Europa per jugar la millor lliga del continent”
Debutarà com a rival al Camp Nou, on només va jugar tres partits com a jugador local
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)