Barça

El ‘Brexit' podria afectar Messi i Ney

En risc la final de Cardiff. Aleksander Ceferin, president de la UEFA, alerta que els dos astres es podrien perdre la final de la Champions, ja que el Regne Unit, com ja va fer amb Serge Aurier, prohibeix l'entrada a persones amb procediments judicials en curs

Messi i Neymar es podrien perdre la final de la Champions d'enguany, que es jugarà a l'estadi del Mil·lenni de Cardiff (Gal·les), si el Barça s'acabés classificant per disputar-la. Així ho va afirmar ahir Aleksander Ceferin, el president de la UEFA, en una entrevista al New York Times. I tot, com a conseqüència del Brexit, ja que el Regne Unit prohibeix l'entrada al país a les persones amb procediments judicials oberts, com són els casos de Leo Messi i de Neymar. De fet, ja hi ha un precedent, el de Serge Aurier, lateral del PSG, que no va poder disputar l'enfrontament contra l'Arsenal de Londres de la fase de grups en veure que les autoritats britàniques li denegaven el visat. “Si veiem que hi ha jugadors que no poden entrar perquè tenen algun procediment legal en curs, simplement ens haurem de plantejar si hem de disputar partits de la competició europea allà. Neymar i Messi tenen procediments oberts i aquest any la final és a Cardiff. Imaginin que no els deixessin entrar”, va alertar Aleksander Ceferin, que considera que, com es va demostrar en el cas de Serge Aurier, aquesta nova situació genera un greuge comparatiu entre els jugadors anglesos i la resta. “Seria un greu problema per a nosaltres que els jugadors d'Anglaterra puguin viatjar a qualsevol lloc i que, en canvi, els dels altres equips no puguin fer-ho. El lliure moviment a Europa és molt millor”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)