Barça

Quasi una volta invictes

Més de 5 mesos. L'últim partit que va perdre el Barça aquesta lliga va ser precisament contra el Celta, a Balaídos. Des de llavors, 13 triomfs i 5 empats

“En la setena jornada”, va apuntar ahir Luis Enrique ahir quan se li va preguntar per la derrota encaixada a Balaídos, que va ser l'última del Barça en la lliga. Ara, quan es complirà una volta sencera d'aquella desfeta i més de cinc mesos després, el conjunt blaugrana rep el Celta, i ho farà com a líder, disposat a reforçar aquesta posició de privilegi. Aquell 2 d'octubre del 2016, els de Luis Enrique tenien l'oportunitat de situar-se al capdavant de la classificació però van fallar, amb una primera part per oblidar en què van encaixar 3 gols i una reacció insuficient després del descans (4-3), i no ha estat fins dimecres passat que gràcies a l'ensopegada del Madrid contra Las Palmas –els blancs tenen un partit encara pendent, precisament a Balaídos–, s'han de tornar a veure comandant la taula, cosa que no passava des de la primera jornada.

Des de la derrota a Balaídos, el Barça ha sumat 13 victòries i 5 empats, dos al Camp Nou, contra el Màlaga (0-0) i el Madrid (1-1), i tres a domicili, els tres amb el mateix resultat (1-1): a Anoeta, en un molt mal partit que va merèixer perdre clarament, i al Madrigal i al Benito Villamarín, dos camps on es va veure molt perjudicat per un mal arbitratge. Pel que fa als triomfs, alguns han estat de prestigi, com els aconseguits al Sánchez Pizjuán, on el Sevilla només ha deixat escapar cinc punts en tota la lliga, o al Calderón, el diumenge passat. Avui el Barça buscarà allargar la que ja és la seva millor ratxa de triomfs des de l'inici del campionat (5) contra un rival que fa dues temporades ja va donar la sorpresa al Camp Nou (0-1).

Barça - Deportivo
4-0
València - Barça
2-3
Barça - Granada
1-0
Sevilla - Barça
1-2
Barça - Màlaga
0-0
Real Sociedad - Barça
1-1
Barça - Madrid
1-1
Osasuna - Barça
0-3
Barça - Espanyol
4-1
Vila-real - Barça
1-1
Barça - Las Palmas
5-0
Eibar - Barça
0-4
Betis - Barça
1-1
Barça - Athletic
3-0
Alavés - Barça
0-6
Barça - Leganés
2-1
Atlético - Barça
1-2
Barça - Sporting
6-1
44
Punts
de 54 possibles ha sumat el Barça des d'aquella darrera derrota a Balaídos.

SEGON COP LÍDER

Des de la primera jornada, amb el 6-2 al Betis, el Barça no havia tornat a comandar la taula
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)