Barça

Obra d'art i exhibició d'un Neymar molt elèctric

Desequilibrant. El brasiler, en un moment de forma excepcional, va fer anar de corcoll Roncaglia per la banda esquerra i va arrodonir el seu gran partit amb un gol de videoteca

Eduardo Berizzo va apostar per situar el seu habitual central Roncaglia en el lateral dret, amb Hugo Mallo com a reforç davant seu, i aquesta passada nit ben segur que tots dos han somiat l'ombra de Neymar, l'únic que van poder veure ahir de l'11 blaugrana. I és que el brasiler, elèctric i motivat, els va fer anar de corcoll en tot moment, amb un seguit de canvis de ritme i gestos tècnics que van evidenciar que arriba al tram final de la temporada en un moment de forma excepcional, per acompanyar Messi en el lideratge ofensiu de l'equip. Perquè Neymar, només de començar, ja va posar a prova la capacitat de reacció de Roncaglia, amb una arrencada, i el resultat va deixar clar que ahir aquella banda seria una autopista per al brasiler. L'11 blaugrana, amb la confiança pels núvols, tampoc va dubtar a caure al centre, per fer driblatges inversemblants i per combinar amb Messi, i fruit d'aquesta connexió va arribar la primera gran ocasió del Barça, en què l'argentí va xutar creuat. Poc després, Neymar va guanyar la partida a Hugo Mallo, que va fer-li un penal que Gil Manzano no va assenyalar. Era evident que el brasiler, que dimecres tot just s'havia estrenat com a golejador al Camp Nou en un partit de lliga d'aquest curs, mereixia marcar, i el premi el va trobar en el minut 40, en definir amb un toc subtil i meravellós una assistència de Messi, per superar Sergio amb una vaselina.

Més detalls i descans

I Neymar va mantenir un altíssim nivell després de la represa, en què va seguir superant el seu marcador amb determinació. El brasiler, de fet, va estar a punt d'assolir una altra diana en el minut 51, però el seu xut creuat va sortir molt desviat. I poc després va iniciar la jugada del 3-0, amb una altra arrencada elèctrica per la banda esquerra. I així com dimecres, contra l'Sporting de Gijón, van descansar Luis Suárez i Messi, ahir va ser el torn de Neymar, i més amb l'enfrontament ja tancat del tot i amb el gran repte contra el PSG a l'horitzó. El canvi es va produir en el minut 70, amb l'entrada de Denis Suárez, moment en què el Camp Nou es va posar dempeus i va ovacionar Neymar, per agrair-li la seva exhibició de futbol. Només a partir d'aquell moment Roncaglia i Hugo Mallo van poder respirar més o menys tranquils.

TORNA LA PÓLVORA

El brasiler va fer el segon gol seguit al Camp Nou, i ja n'ha aconseguit vuit en la lliga

DESCANS

Luis Enrique el va substituir en el minut 70 i el Camp Nou el va ovacionar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)