Barça

Una setmana completa

Planning. El Barça torna a la feina aquest matí per començar a preparar la remuntada contra el PSG, el primer partit de la setmana; l'equip descansarà divendres i dissabte viatjarà a la Corunya

El Barça començarà una de les setmanes més decisives de la temporada avui a partir de les 11 h a la ciutat esportiva Joan Gamper, on també s'exercitarà dimarts, a la mateixa hora. Les dues sessions han de servir perquè Luis Enrique prepari a consciència el partit de Champions contra el PSG, que es jugarà dimecres a les 20.45 h al Camp Nou. És el primer compromís dels blaugrana aquesta setmana, i l'equip l'afronta amb la intenció de remuntar l'eliminatòria de vuitens i poder ser en el sorteig dels quarts de final de la competició. L'endemà, sigui quin sigui el resultat del matx, els de Luis Enrique tenen programat un entrenament de recuperació també al matí, mentre que divendres, els blaugrana tindran jornada de descans. Dissabte, a les 16.30 h, tornada a la feina i viatge cap a la Corunya, on els de Luis Enrique jugaran contra el Deportivo de Pepe Mel diumenge a partir de les 16.15 h. A Riazor, els blaugrana intentaran guanyar per mantenir la bona ratxa en la lliga i el lideratge de la competició regular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)