Barça

L'ANÀLISI

Sang freda, calma i creure que és possible

Contra l'Ipswich estàvem convençuts que podíem remuntar el 3-0 de l'anada. Vam tenir la fortuna de començar marcant i vam poder igualar els tres gols, fins a arribar a la tanda de penals. Són moments en els quals, des de la posició de porter, penses que el davanter és qui té la major responsabilitat de marcar. Conscients que podíem arribar a aquest moment, durant la setmana vam assajar penals.

El partit contra l'Anderlecht va ser diferent. Sabíem que seria molt difícil aixecar aquella eliminatòria, però veníem cremats del tracte que havíem rebut en el partit d'anada i vam sortir molts mentalitzats. Vam marcar dos gols en la primera part i després va arribar el famós gol de Zuviría quan la situació semblava que es complicava.

De cara al duel de demà, remuntar un 4-0 és complicat, però el Barça té un bon equip i crea moltes ocasions de perill. El més important és que el PSG no marqui al Camp Nou perquè seria catastròfic, i que el Barça tingui la fortuna de marcar aviat. Això donaria moral i confiança als jugadors blaugrana.

L'ajuda del públic és fonamental. A nosaltres ens va passar. Fa que l'equip en lloc de córrer, voli. Reitero la importància d'aconseguir un gol aviat, però sense descuidar-se en defensa perquè el PSG també té davanters perillosos.

La mentalitat dels jugadors en partits d'aquesta mena és bàsica. Viuen el partit com si fos una revenja del duel d'anada. Cal sang freda, calma i creure que és possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)