Barça

Suárez: “No hem de tornar-nos bojos des del primer minut”

Luis Suárez ha estat el jugdor blaugrana encarregat d'expressar aquest migdia el seu punt de vista en relació a la visita de demà del PSG i les opcions de remuntar l'eliminatòria. Aquestes són les seves valoracions:

OPTIMISTA:

“La derrota de l'anada ens va doldre, però el futbol té de bo que en pocs dies et dona l'oportunitat d'aixecar-te i l'equip ho ha demostrar en els últims partits.”

MOTIVACIÓ:

“Tots tenim ganes de jugar aquest partit des de fa dies. Genera moltes expectatives al grup i a tot el barcelonisme. És un digne desafiament.”

PACIÈNCIA:

“El partit durarà 94 o 95 minuts i cal ser pacients. No hem d'anar a la desesperada. Cal ser ambiciosos, però no tornar-nos bojos des del primer minut.”

RESPONSABLES:

“Els jugadors som conscients del que ens juguem demà. És una situació difícil de capgirar, però en el futbol res es impossible.”

REMUNTADA:

“Si un equip ho pot fer és el Barça amb la seva filosofia de jugar, tot i ser conscients que juguem contra un gran rival.”

UN GOL EN CONTRA ÉS DEFINITIU?

“Seria molt agosarat dir-ho. Som conscients que ells no han de tenir gaires ocasions, tot i que tenen qualitat per fer-les.”

INFLUÈNCIA D'INIESTA:

“Tothom sap que genera tranquil·litat tenir un jugador com l'Andrés, tot i que el tècnic decidirà qui juga demà. Obviament, és un dels millors migcampistes del mon i per a qualsevol futbolista és un benefici poder jugar amb ell”

CARÀCTER:

“Aquest equip ha demostrat que pot aixecar-se. Ho va fer en la primera temporada de Luis Enrique, i l'any passat també ens vam haver d'aixecar en la recta final del campionat.”

SISTEMA 3-4-3:

“En el meu cas no influeix gaire [el canvi de dibuix]. Sempre tracto de fer el que em demana l'entrenador i aprofitar els espais que deixa la defensa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)