Barça

El clàssic més estiuenc

Pretemporada. Manel Arroyo i Hristo Stòitxkov van ser presents en la presentació del partit amistós que el Barça i el Madrid disputaran a Miami el dia 29 de juliol, emmarcat en l'ICC

Miami serà l'escenari del primer amistós entre el Barça i el Madrid des del 1991, que ahir va ser presentat a la ciutat de Florida. El vicepresident i responsable de l'àrea de màrqueting i comunicació del Barça, Manel Arroyo, i l'exjugador Hristo Stòitxkov van ser en l'acte que es va fer als carrers de la ciutat estatunidenca, acompanyats, entre d'altres, del director de relacions institucionals del Madrid, Emilio Butragueño, i de l'exjugador Roberto Carlos. El partit, que es disputarà al Hard Rock Stadium, seu dels Miami Dolphins de l'NFL, està emmarcat en la 2017 International Champions Cup i es jugarà el 29 de juliol. “Estem escrivint una pàgina clau per al futbol als Estats Units, ja que un partit així serà una gran oportunitat per promoure'l en aquest país”, va dir el vicepresident, que va assegurar que “no és només un partit amistós”. El 21 de març, Relevent Sports, empresa que organitza l'ICC, presentarà el quadre d'aquesta edició i, per tant, els dos partits més que jugarà el Barça en dues altres ciutats dels Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)