Barça

Els córners, un problema inesperat

L'estratègia els condemna. Dels quatre llançaments des de la cantonada que va fer el Dépor, dos van ser gol i un va anar al pal. En les 26 jornades de lliga anteriors, el Barça només havia encaixat una diana de córner, contra el Betis, i això que en va defensar 81

Fins ahir, el Barça només havia encaixat un gol de córner en la lliga, i això que n'havia defensat un total de 81. La diana, concretament, la hi va marcar el Betis, en la jornada 20, en una acció en què Ter Stegen no va poder refusar la centrada davant la presència d'un jugador dels andalusos, fet que va deixar la pilota morta perquè Álex Alegría marqués a porteria buida.

L'estadística, però, es va trencar del tot ahir, en què el Deportivo va aprofitar molt bé els quatre llançaments de córner que va executar, ja que només un d'aquests va acabar sense perill per a la porteria del Barça. Els altres tres, en canvi, van ser decisius. El primer i únic del primer temps va significar l'1-0, en una acció semblant al gol encaixat al Benito Villamarín, en què la pilota, després d'un mal refús de Mascherano i d'una errada de Ter Stegen, va quedar morta perquè Joselu marqués a plaer. Després, ja en la segona meitat, Arribas va rematar un altre córner al pal, una acció en què Fernández Borbalán, erròniament, va considerar que Ter Stegen havia tocat la pilota. I en aquest córner va arribar, ara sí, el 2-1, en què Bergantiños va aprofitar el desencís blaugrana a pilota aturada per tornar a avançar el Deportivo. En un sol partit, doncs, el Barça va encaixar més gols de córner que en les 26 jornades de lliga anteriors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)