Barça

Luis Enrique

“Cal pensar que encara queden moltes jornades”

“Des de l'inici s'ha vist que seria un partit que ens costaria”, va apreciar Luis Enrique, que en la roda de premsa no va buscar excuses per a la derrota: “No hi ha res a justificar de la derrota. Cal acceptar-la i pensar que encara queden moltes jornades.”

El tècnic va indicar que per la tendència del partit “era determinant avançar-se”, i va destacar la resposta del conjunt gallec després de l'1-1: “En l'inici de la segona part hem igualat el resultat aviat i esperava tancar més el Dépor, però ha seguit generant transicions perilloses.” Per la banda blaugrana, va lamentar la falta de fluïdesa en atac i d'eficàcia de cara a porteria. “Són els metres més difícils. Hi ha més jugadors, pocs espais i poc temps per pensar”, va recordar el tècnic, que va prosseguir en les seves explicacions: “Ens ha faltat lucidesa en els últims metres. Ha estat una llàstima perquè crec que aquest partit era molt important per seguir la línia ascendent i per transmetre als rivals que manteníem la contundència.”

Tot i la decepció, Luis Enrique va recordar que “encara hi ha enfrontaments contra rivals directes” que permeten mantenir les aspiracions de cara al títol de lliga. A més va recordar que en el tram final és quan hi ha més resultats imprevistos. “És ara quan els equips de la zona baixa necessiten més els punts i no hi haurà partits fàcils per a ningú. A això ens aferrem. Caldrà fer un gran final de temporada per guanyar el títol.”

Influència de dimecres

Pel que fa a la influència de l'extraordinària remuntada de dimecres contra el PSG de cara al duel d'ahir a Riazor, el tècnic blaugrana va reconèixer que qualsevol duel anterior repercuteix en el següent. “Però un estat d'eufòria és millor que estar en un moment de pessimisme”, va puntualitzar. En el mateix context, va reconèixer que no era fàcil digerir una proesa com la viscuda dimecres i les emocions que ha generat la remuntada, però novament no ho va posar com a excusa de la derrota d'ahir: “Només nosaltres hem viscut això, però sabem que ningú regala res i que el punts costaran.”

Una vegada realitzada la compareixença de Luis Enrique, l'equip blaugrana va iniciar el retorn cap a Barcelona. L'equip té previst entrenar-se aquest matí i disposa d'una setmana lliure de compromisos. La propera cita serà diumenge contra el València a l'estadi.

IMPRESSIONS

Des de l'inici del partit s'ha vist que ens costaria; era determinant avançar-se

PAS ENRERE

Era important seguir la línia ascendent i mantenir la contundència

TRAM FINAL DE LLIGA

No hi haurà cap partit fàcil per a ningú i a això ens aferrem. I encara hi ha duels directes

REMUNTADA ÈPICA

Prevèiem un partit difícil pel que l'ha envoltat, però és millor estar eufòric que el pessimisme
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)