Barça

El Barça, l'únic que va ajudar econòmicament el Chapecoense

Solidari. Plínio David de Nes, el president de l'entitat brasilera, revela que el club blaugrana va ser l'únic que va posar diners a la seva disposició després de la tragèdia aèria del novembre, a banda de convidar-lo al proper Joan Gamper

Plínio David de Nes, el president del Chapecoense, va revelar ahir que el FC Barcelona ha estat l'únic club europeu que ha ajudat econòmicament l'entitat brasilera després de l'accident aeri del novembre passat, en què van morir 68 persones, entre les quals 19 jugadors del club. “Només el Barcelona va ser el nostre company des del primer moment. Va posar diners a la nostra disposició i ens va convidar al proper trofeu Joan Gamper, a l'agost, en què segurament es repartiran els beneficis i la meitat seran per al Chapecoense”, va afirmar De Nes a la cadena FOX Sports de Mèxic. El president de l'entitat brasilera, a més, va afegir que recentment la Roma també els va proposar disputar un partit amistós, tot i que hauran d'estudiar el calendari del club per veure si el poden jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)