Barça

“Serà un èxit, com sempre”

Setè cop als EUA. Belletti va ser l'ambaixador blaugrana en la presentació del torneig que portarà el Barça aquest estiu a Nova York, Washington i Miami per enfrontar-se amb la Juve, el United i el Madrid

La Juventus, el Manchester United i el Madrid. Aquests tres seran els rivals del Barça en la gira de pretemporada d'aquest estiu als Estats Units, englobada en la International Champions Cup, que enguany complirà la cinquena edició i que es va presentar ahir a Nova York. Precisament a la ciutat dels gratacels, al Metlife Stadium, el 22 de juliol, el Barça s'enfrontarà amb el conjunt torinès. Quatre dies més tard, el 26 de juliol al FedEx Field de Washington, els blaugrana jugaran contra els red devils i el 29 de juliol, al Hard Rock Stadium de Miami, arribarà el plat fort, amb el segon clàssic de la història que es disputa fora de l'Estat espanyol. El primer va ser el 1982 a Veneçuela.

L'exblaugrana Juliano Belletti va fer d'ambaixador del Barça, que també va estar representat pel director comercial, Francesco Calvo. “La gira serà un èxit, com ja ho va ser anys anteriors”, va assegurar l'heroi de París. Amb aquesta, ja seran set les vegades que el conjunt blaugrana haurà fet la pretemporada als Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)