Barça

Últims honors a Montal

Darreres condolences. Familiars, esportistes, personalitats i aficionats es van personar ahir a l'espai memorial que el Barça va habilitar al Camp Nou per donar l'últim adeu a Agustí Montal i Costa

El barcelonisme continua en estat de dol. L'endemà de l'emotiva cerimònia en memòria d'Agustí Montal i Costa celebrada a l'església Sant Vicenç de Sarrià, familiars, esportistes, personalitats i aficionats del FC Barcelona i del món de l'esport van tenir l'oportunitat de retre ahir un darrer homenatge al que va ser president del club entre els anys 1969 i 1977. L'espai memorial habilitat pel Barça, de 10 h a 19 h, a la zona de la tribuna principal del Camp Nou va viure un continu degoteig de persones que van voler acomiadar Montal, mort dimecres als 82 anys.

Les imatges inevitablement van recordar les escenes viscudes just ara fa un any amb l'adeu a Johan Cruyff. El Barça els va unir l'any 73 i el destí els ha fet retrobar de nou en el condol (demà, a partir de les 11 h, tindrà lloc l'acte de presentació de les accions que el club durà a terme en memòria de Cruyff).

“Enyorarem la seva proximitat, el seu optimisme i els seus bons consells, sempre al servei del Barça. Gràcies pel seu llegat, president Montal”, piulava ahir el president Josep Maria Bartomeu a Twitter. El màxim mandatari del club va tornar a encapçalar lògicament la representació institucional. També hi van ser presents, entre d'altres, els vicepresidents Carles Vilarrubí i Manel Arroyo, i Jordi Cardoner i el vocal de junta Pau Vilanova, que van acompanyar els representants de la confederació mundial de penyes, amb Antoni Guil al capdavant. De l'àmbit esportiu, van ser-hi presents el director esportiu, Robert Fernández, i el segon entrenador del primer equip, Juan Carlos Unzué. Les seccions professionals d'handbol, bàsquet, hoquei i futsal, i l'equip de futbol femení també van mostrar les seves condolences per la mort de l'expresident.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)