Van jugar tots i van acabar sans i estalvis

Els internacionals del Barça. Els quatre jugadors blaugrana convocats per Julen Lopetegui van ser titulars a El Molinón en el partit que la selecció espanyola va guanyar clarament a Israel

Els quatre jugadors blaugrana convocats per Julen Lopetegui van ser titulars ahir al vespre a l'estadi d'El Molinón de Gijón. Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Andrés Iniesta van sortir des de l'inici en el partit que la selecció espanyola va disputar contra Israel i que va guanyar sense problemes (4-1), un resultat que li permet mantenir el lideratge del grup G. Espanya, molt superior al seu rival, va resoldre amb dos gols abans del descans, un a l'inici del segon temps i un altre en els minuts finals. En el primer, va ser determinant una sensacional passada de Jordi Alba, amb la qual va superar per sota les cames un defensa israelià i va habilitar David Silva per marcar amb un xut creuat. El lateral esquerre, després d'haver perdut la titularitat al Barça en els últims partits, va estar especialment actiu. Per la seva banda, Busquets i Iniesta van governar, amb l'ajuda de Thiago Alcántara, el mig del camp sense gaire oposició. El manxec va ser substituït per Isco quan faltaven 20 minuts per al final i, com és costum, va sortir enmig d'una gran ovació. Finalment, Piqué, a banda d'un ensurt en una caiguda després d'una topada amb un jugador israelià durant els primers minuts, no va protagonitzar cap fet destacable. Com els seus companys, el central de la Bonanova va estar molt poc exigit i també, va acabar el partit sa i estalvi.

INIESTA

Va tenir un partit molt còmode i va sortir ovacionat quan faltaven 20 minuts per al final

PIQUÉ

A banda d'un ensurt en una topada amb un rival, no va ser notícia per res
Va assistir, amb una sotana, a David Silva en el primer gol dels espanyols

Arda Turan i Rakitic també juguen i guanyen

Arda Turan va actuar al mig del camp i va jugar els 90 minuts del Turquia-Finlàndia, que es va disputar a l'Antalya Arena i es va resoldre amb dos gols signats per Cenk Tosun abans del primer quart d'hora de joc. En el primer, Arda el va assistir amb l'esperó per deixar-lo sol davant la porteria. Els turcs van sumar així la segona victòria en el grup I i ja acumulen vuit punts en cinc partits.

La selecció que lidera aquest grup és la de Croàcia, que ahir va vèncer Ucraïna, la segona classificada, a Zagreb (1-0). El blaugrana Ivan Rakitic va sortir en l'onze titular i va assistir Nicola Kalinic en el primer i únic gol dels croats, en una bonica jugada en la qual també va participar el madridista Luka Modric. Mateo Kovacic el va substituir quan faltaven poc més de deu minuts per al xiulet final.