Barça

Neymar no va viatjar a Madrid

Marxa enrere. El club no va incloure el brasiler en la convocatòria “davant la incertesa legal que suposa la falta de pronunciament del TAD” i va mostrar estupefacte “davant l'enorme buit legal que implica la negativa del TAD a exercir les seves funcions jurisdiccionals”

Tot i que el vicepresident esportiu del Barça, Jordi Mestre, va assegurar dissabte que Neymar viatjaria ahir amb l'expedició blaugrana a Madrid –amb aquesta mesura es volia mantenir la pugna jurídica perquè pogués jugar al Bernabéu tot i que encara havia de complir dos partits de sanció, en interpretar que la llei ho permetia perquè el recurs interposar al Tribunal Administratiu de l'Esport no s'havia resolt–, finalment el davanter brasiler no va entrar en la convocatòria i es va quedar a casa. Passades les 10 del matí, i poc abans de donar a conèixer la llista de convocats, el club va emetre un comunicat en què explicava: “Davant la incertesa legal que suposa la falta de pronunciament del TAD a menys de dotze hores del partit i per centrar tota l'atenció en el vessant esportiu”, s'optava per no convocar Neymar. Alhora, el club blaugrana va mostrar “la seva estupefacció davant l'enorme buit legal que implica la negativa del TAD a exercir les seves funcions jurisdiccionals” i lamentava que aquest fet “perjudiqués directament tant els clubs com la mateixa competició”.

Aleix Vidal, en l'expedició

La gran novetat de la llista va ser Arda Turan, ja amb l'alta mèdica, però la gran sorpresa de l'expedició va ser Aleix Vidal, que tot i que encara està lesionat, va voler acompanyar l'equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)