Barça

Ronaldinho encara enamora

Barça Legends. Els blaugrana, amb dos gols de Giuly i un altre de Simao, tots amb assistència del Gaúcho, que hi va posar la seva màgia, van derrotar el Madrid Leyendas a Beirut (3-2)

Ni una setmana després del 2-3 al Bernabéu, el Barça va guanyar ahir un altre clàssic, i pel mateix resultat. Aquest cop va ser a Beirut, davant de gairebé 40.000 espectadors, en el duel que va enfrontar el Barça Legends i el Madrid Leyendas. Els blaugrana, entrenats per Bakero i liderats per Ronaldinho, que va demostrar que encara té molta màgia a les botes, van ser superiors als blancs, tot i patir fins al final. No s'havien disputat ni deu minuts que, a passada del Gaúcho, Giuly va obrir la llauna, en un gol que va recordar al que va marcar a San Siro el 2006 en l'anada d'aquelles semifinals de Champions. Fernando va empatar per als de Camacho, però va tornar a aparèixer Ronaldinho, que amb una nova assistència genial, aquest cop per a Simao, i una altra per Giuly, ja al segon temps, va decantar la balança. Angoy, amb diverses bones aturades, Abidal, Goiko, Davids o Mendieta, van ser altres dels destacats. Javi Guerrero va retallar distàncies pel Madrid. El 30 de juny, el Barça Legends rebrà al Camp Nou el Manchester United.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)