Barça

Descans fins dimecres

Planificació. Luis Enrique ha donat dos dies de festa als seus jugadors, que fins demà passat no tornaran a la feina. Serà llavors quan començaran a preparar el matx contra el Vila-real de dissabte

La victòria contra l'Espanyol dona forces al Barça per seguir en la lluita per la lliga, però la càrrega de partits que acumulen els blaugrana és bastant gran. Per això, Luis Enrique ha decidit donar-los un parell de dies de descans. Els blaugrana van fer ahir un entrenament, que va ser suau per als que havien estat titulars a Cornellà-el Prat, però avui i demà tindran festa. La sessió d'ahir al matí també va servir perquè els companys felicitessin Marc-André ter Stegen, que va fer 25 anys. Els futbolistes del Barça tornaran a la feina dimecres a les 11, i començaran a preparar el compromís de dissabte contra el Vila-real. Dijous l'equip s'exercitarà a la mateixa hora, igual que divendres. Després de l'entrenament, a més, parlarà Luis Enrique en roda de premsa, abans que, dissabte, el Barça s'enfronti al conjunt castellonenc al Camp Nou, a partir de les 18.30 h, en un dels matxs més difícils dels que els queden fins a final de la lliga. Diumenge, per posar el punt final a la setmana, els homes de Luis Enrique s'entrenaran a les 11 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)