Barça

La lliga es decidirà diumenge 21 a les 20 h

Última jornada. El Barça rebrà l'Eibar i el Madrid visitarà el Màlaga en els dos darrers partits de la competició regular, que definiran el campió

En la recta final de la lliga, tots els detalls són importants, i cada cop van quedant menys coses per decidir. Ahir es va saber l'horari de l'última jornada, que serà la que, si no hi ha una gran sorpresa, decidirà el campionat. El Barça, el Madrid, l'Eibar i el Màlaga seran els últims equips a actuar en la lliga 2016/17, el diumenge 21 de maig a partir de les 20 h. Aquests enfrontaments –Barça-Eibar i Màlaga-Madrid– seran els que decidiran si el Barça encadena la seva tercera lliga o si el Madrid recupera la corona.

Abans hi haurà un partit per al Barça i dos per al Real Madrid: els de Luis Enrique visiten Las Palmas a la mateixa hora que els de Zidane reben el Sevilla –diumenge, a les 20 h–, i a més els blancs jugaran dimecres 17 de maig a les 21 h el partit ajornat contra el Celta, matx corresponent a la jornada 21 del primer cap de setmana de febrer, però que no es va poder disputar perquè va volar una coberta de l'estadi de Balaídos a causa del mal temps.

Europa, a les 16.45 h

A més del campió, l'última jornada decidirà moltes coses, per exemple qui aconsegueix les places per a les competicions europees. El Celta-Real Sociedad, el Sevilla-Osasuna, el València-Vila-real i l'Atlético-Athletic es jugaran diumenge 21 a partir de les 16.45 h.

D'altra banda, el dia abans, a partir de les 17 h, haurà quedat definit quin és el tercer equip que baixa a segona en els partits Deportivo-Las Palmas, Sporting-Betis i Leganés-Alavés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)