Barça

Busquets, l'únic que no ha marcat

Llarga sequera. El migcampista no veu porteria des del 30 de novembre del 2014, quan va fer un gol vital a Mestalla

Després que Mascherano s'estrenés com a golejador blaugrana en el partit de lliga contra l'Osasuna, només falta per marcar Sergio Busquets perquè tots els jugadors de camp de la primera plantilla del FC Barcelona hagin vist porteria aquesta temporada, una distribució golejadora que sobta molt en un equip que depèn tant de Leo Messi i de Luis Suárez a l'hora de batre les porteries rivals. L'argentí ha fet 54 dels 160 gols oficials del Barça –més d'una tercera part–, mentre que l'uruguaià n'ha marcat 35. Malgrat això, i amb Neymar per sota dels seus darrers registres (16), tots els futbolistes han anat contribuint, de mica en mica, al bagatge ofensiu de l'equip, i amb algun gol tan important com el que va fer Sergi Roberto contra el PSG, l'únic que ha marcat el reusenc aquesta temporada, però que ja forma part de la història del FC Barcelona. A banda de Sergi Roberto, jugadors com ara Iniesta, Digne, Umtiti i Mascherano també han fet una única diana, mentre que Vidal n'ha marcat dos. Davant d'ells se situen Denis Suárez, André Gomes i Piqué, amb tres; Alcácer i Rafinha, amb set; Rakitic, amb vuit, i Arda Turan, amb tretze. A banda de Busquets, altres jugadors que encara no han vist porteria en la lliga són Digne (va marcar en la copa del Rei, contra l'Hèrcules), Iniesta (va fer el seu gol en la Champions) i Sergi Roberto.

Dos anys i mig sense gols

Tot i que Busquets només ha marcat 12 gols en les nou temporades que fa que forma part de la primera plantilla del Barça, fins ara només ha estat un curs sense veure porteria, el passat, mentre que en els altres set sempre ha fet un gol com a mínim. El migcampista, però, no marca des del 30 de novembre del 2014, quan una diana seva, a Mestalla i en el temps afegit, va servir perquè el Barça sumés els tres punts.

Messi
54 gols
Luis Suárez
35 gols
Neymar
16 gols
Arda Turan
13 gols
Rakitic
8 gols
Rafinha
7 gols
Alcácer
7 gols
Piqué
3 gols
André Gomes
3 gols
Denis Suárez
3 gols
Aleix Vidal
2 gols
Iniesta
1 gol
Digne
1 gol
Jordi Alba
1 gol
Sergi Roberto
1 gol
Umtiti
1 gol
Mathieu
1 gol
Mascherano
1 gol
Sergio Busquets
0 gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)