Barça

Mascherano, entre cotó fluix

Precaució fins a la final de copa. L'argentí, que no va poder jugar diumenge contra Las Palmas, té una lesió al bíceps femoral de la cama dreta i es reservarà per al partit contra l'Alavés al Calderón, l'últim de la temporada

Luis Enrique va haver de fer alguns invents per formar la defensa en el partit contra Las Palmas, i un dels motius va ser la baixa inesperada de Javier Mascherano. El futbolista argentí es va fer una petita lesió al bíceps femoral de la cama dreta durant l'escalfament a la gespa de l'Estadio de Gran Canaria, segons va informar ahir el Barça després d'examinar amb profunditat el defensa. El comunicat mèdic no fixa un temps de baixa, però el més probable és que l'argentí no disputi el partit de diumenge que ve contra l'Eibar al Camp Nou i es reservi per estar en plenes condicions per a la final de copa, que es juga el 27 de maig, d'aquí a deu dies. Per jugar l'últim partit de lliga, que podria convertir el Barça en campió, Luis Enrique recuperarà Sergi Roberto i, si no hi ha res estrany, Gerard Piqué, baixes contra Las Palmas per sanció i malaltia respectivament. En canvi, de cara al partit del Vicente Calderón contra l'Alavés, el cos tècnic blaugrana ja sap que no podrà disposar del de Reus per ocupar la banda dreta de la defensa. Per aquest motiu, Luis Enrique vol tenir Javier Mascherano entre cotó fluix aquests propers deu dies i no posar en risc la seva presència en la final, i és que, malgrat que la majoria dels partits que ha disputat com a blaugrana els ha jugat a l'eix de la defensa, l'argentí ha de ser qui ocupi el lateral dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)