Barça

Piqué no es recupera a temps

Absent. El central català tampoc no va entrar ahir en la llista de convocats per culpa de “les molèsties abdominals” que li van impedir jugar també la setmana passada a Las Palmas. Ara mateix, doncs, la seva presència en la final de copa no és segura

Gerard Piqué continua sent baixa. Tot i que es va entrenar durant part de la setmana amb certa normalitat, el central català finalment no es va recuperar del virus intestinal que li va impedir viatjar la setmana passada a Las Palmas i ahir tampoc va estar a disposició de Luis Enrique. Passades la una de la tarda, el club va comunicar que el de la Bonanova no formava part de la llista de convocats i que “continua amb el procés de recuperació i readaptació als entrenaments després de les molèsties abdominals que l'han afectat els últims 10 dies”. Com ja va passar fa una setmana, els serveis mèdics tampoc no van establir un període de baixa i es van limitar a informar que “l'evolució marcarà la seva disponibilitat”. Ara mateix, doncs, la seva presència en la final de copa del 27 de maig al Calderón contra l'Alavés no és segura.

Dos centrals del filial

Amb Mascherano i Mathieu lesionats, Umtiti era l'únic central disponible del primer equip i Luis Enrique va optar per convocar Marlon, que ja va debutar a primera divisió a Las Palmas, i també Borja López, que no va jugar dissabte amb el filial i ahir va veure el partit del Camp Nou des de la banqueta. L'asturià ja havia debutat amb el primer equip en la copa, aquesta mateixa temporada, al camp de l'Hèrcules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)