Barça

Umtiti, l'únic que convenç

Fitxatges. El francès ha estat, de lluny, la millor de les sis incorporacions, i fins i tot ha aconseguit un lloc a l'onze de gala

Umtiti, André Gomes, Digne, Denis, Cillessen i Paco Alcácer van ser els sis fitxatges que el Barça va fer a l'estiu i un dels motius, probablement entre d'altres, de per què Luis Enrique va arribar a dir que tenia “a priori, la millor plantilla”, des que entrenava el conjunt blaugrana. D'aquests jugadors, però, el central francès, que el mes de novembre va fer tot just els 23 anys, ha estat l'únic que ha acabat convencent, fins al punt de superar també les expectatives i guanyar-se un lloc a l'onze de gala. De fet, és l'únic dels sis fitxatges que ha superat la xifra dels 2.000 minuts al llarg del campionat, cosa que només han fet sis jugadors més. Cillessen sí que ha complert en la copa, però en la lliga gairebé només ha jugat un partit i pel que fa a la resta de cares noves d'aquest curs, no es pot dir que si ni André Gomes, ni Denis, ni Digne ni fins i tot Paco Alcácer han rendit al nivell esperat, no hagi estat perquè no hagin tingut oportunitats. I és que menys el de Torrent, els altres tres han jugat més de 1.000 minuts i també han participat més de deu cops d'inici, però gairebé en cap moment han estat a l'altura dels teòrics titulars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)