Barça

El trident segueix brillant

I Messi, Bota d'Or. El crac argentí, amb 37 gols (13 doblets), és el millor golejador europeu per quarta vegada i també ha sumat el seu quart Pichichi

En la lliga passada, Luis Suárez va ser el màxim golejador, amb 40 dianes que li van servir per ser Pichichi, però també Bota d'Or i enguany, Leo Messi ha agafat el relleu de l'uruguaià. Amb 37 gols, el crac argentí ha superat amb escreixos els 26 que va marcar la lliga passada i ha obtingut el seu quart trofeu Pichichi –supera així Cristiano Ronaldo, atrapa Puskas i ja només té al davant Di Stéfano, Quini i Hugo Sánchez, amb cinc, i Zarra, amb sis– i també la seva quarta Bota d'Or, atrapant el davanter portuguès, que en va guanyar una amb el Manchester United i tres amb el Madrid. Fa una setmana, el 10 blaugrana ja tenia molt encarrilada aquesta primera posició en la lluita per ser el millor golejador del continent, però amb un nou doblet –el tretzè al llarg de tota la lliga, nou dels quals en la segona volta– se la va acabar d'assegurar. Va fer bé, ja que l'holandès de l'Sporting Club de Portugal, Bas Dost, va fer un hat-trick aquesta última jornada i ha acabat sumant 34 gols. El tercer lloc, finalment, va ser per a Pierre-Emerick Aubameyang, del Borussia Dortmund, amb 31 dianes.

Més enllà de Messi, però, els altres integrants del trident també han continuat fent gols a dojo. Més Suárez (29) que Neymar (13), això sí. Entre tots tres, però, n'han sumat un total de 79 i també han repartit 33 assistències.

GOLS A DOJO

79
gols
han marcat entre Messi, Suárez i Neymar. Menys, això sí, que en les dues lligues anteriors: 90 (2015/16) i 81 (2014/15).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)