Barça

L'afició ja té el seu espai

‘Fan zone'. Els seguidors culers que viatgin a Madrid per presenciar la final de la copa del Rei en directe tindran, com de costum, una zona per passar les hores amb música i activitats

La final de la copa és cada cop més a prop i l'afició del Barça que viatgi a Madrid per veure-la en directe ja sap on es podrà reunir amb altres culers per fer passar els nervis. Com és habitual en els últims anys, la fan zone del Barça estarà ubicada a l'Antiguo Matadero, al costat del riu Manzanares i a mitja hora caminant de l'estadi Vicente Calderón. Aquest espai estarà obert des de les 10 fins a les 19 h, i comptarà amb activitats i música per fer més dolça l'espera fins a l'hora del partit, les 21.30 h. Les actuacions en directe del DJ Edu Naranjo, de Jose Ferreras, considerat un dels millors freestyler del món, i sobretot de Ramon Mirabet, a banda de txaranga i batucada, amenitzaran el dia a tots els culers que s'hi vulguin acostar. A més, a la fan zone es podran fer activitats relacionades amb el futbol, per exemple, mesurar la potència d'un xut, jugar en un futbolí humà, o també pintar-se la cara amb els colors del Barça. També hi haurà zones de restauració i un espai des d'on Barça TV informarà tot el dia de l'actualitat del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)