Barça

Els dubtes d’Iniesta

El futur del capità. En una entrevista en el programa ‘Tu diràs’ de RAC1 insisteix que encara no té clar si renovarà el seu contracte amb el Barça i avala l’arribada de Valverde a la banqueta

Malgrat que el club pensava que la seva renovació cauria com fruita madura, Andrés Iniesta continua meditant quin serà el seu futur a partir de la finalització del seu contracte amb el Barça. El capità blaugrana, en el dia d’avui, no té clar si ampliar el vincle amb el club un cop finalitzi l’actual, a finals de la temporada vinent. “La meva intenció, mínimament, és complir el contracte que tinc i això és el que vull fer. De possibilitats sempre n’hi ha. És una qüestió de valorar-ho tot. No estic dient que renovi o no. He arribat a aquesta situació condicionat per com ha anat la temporada, per com s’ha mogut tot i he après a valorar les coses”, va afirmar en el programa Tu diràs de RAC1. El que sí que té molt clar Iniesta és que, passi el que passi, el seu possible adeu al Barça no serà traumàtic: “Ja vaig dir fa unes setmanes que en el moment en què hagi de sortir d’aquí no acabaré enfrontat amb el club.”

Sobre la possible arribada de Valverde, el manxec considera que està capacitat per agafar les regnes de l’equip i que els seus equips saben a què juguen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)