Barça

VÍCTOR CAMARASA

MIGCAMPISTA DE L’ALAVÉS

“Des que vam passar a la final, hi somiem”

Víctor Camarasa disputarà la seva primera final i assegura que no l’afronta “amb nervis, sinó amb màxima il·lusió per jugar un partit tan maco”

El Barça ha lluitat per la lliga fins l’última jornada i perfectament podria estar en la final de la Champions. Està molt acostumat a jugar aquest tipus de partits

Cedit pel Llevant, Víctor Camarasa (28/05/1994, Meliana, a l’Horta Nord) ha estat un dels pilars en la gran temporada de l’Alavés. És un dels homes amb més qualitat del conjunt vitorià i amb més arribada a l’àrea, i ara aspira a deixar empremta en la seva primera final.

Fa molts mesos que es van classificar per a la final. Ha costat continuar preparant la lliga pensant ja també, encara que fos inconscientment, en la final?
Ens hem centrat en la lliga i hem continuat en la mateixa línia des que va començar el campionat. Vam assolir la salvació tan aviat com vam poder, pensant només setmana a setmana, i per fi ja ens podem concentrar del tot en la copa.
Serveixen de referència els dos partits de lliga que han disputat contra el Barça, sobretot el del Camp Nou, on van guanyar?
Al final, crec que són partits diferents. Cada partit es un món, i si volem guanyar sabem que hem de sortir sense por, molt concentrats i fer-ho al millor possible.
Imposa jugar una final contra un equip com el Barça? També és la seva primera final. Hi ha nervis?
El Barça és un club que fa les coses molt bé, i té els millors jugadors del món. No farà falta cap motivació, ja que a banda de jugar una final, la juguem contra el millor equip del món. És per això que més que nervis, hi ha il·lusió. Mai he viscut un partit com aquest, una final, serà molt maco i en tinc moltes ganes.
Les baixes de Suárez i al lateral dret, els fa afrontar la final amb una mica més de confiança?
El Barça té prou plantilla per suplir-les perfectament. Jugui qui jugui ens ho posaran molt difícil, encara que no mentiré si dic que Suárez és un dels millors 9 del món i és una bona notícia que no jugui.
El que sí que hi serà és Messi... Què li passa pel cap sabent que el tindrà a davant i en una final?
Suposo que el que a tothom li passa pel cap quan pensa en Messi. Si té el dia, és molt difícil aturar-lo. Ens hem de centrar en nosaltres.
La pressió és per al Barça. Intentaran jugar amb això?
Podem tenir aquest petit avantatge, però també s’ha de recordar que ells estan molt acostumats a jugar finals. Tot i que potser tenen una pressió extra per la necessitat de guanyar almenys un títol. Però no hem de pensar en ells, sinó a fer les coses com les hem fet al llarg de tota la temporada.
Serà decisiu el factor emocional?
No sé el que sentiran ells, però puc dir que per a nosaltres el que estem vivint és una cosa molt important. Molt pocs hem jugat una final, i des que ens vam classificar que somiem en aquest partit. Aquesta il·lusió ja no ens la poden treure.
El que és clar és que el Barça és molt favorit. Com ho veu?
Sense cap dubte. Han estat lluitant fins l’última jornada per la lliga i podrien estar perfectament també en la final de la Champions. Té els millors jugadors i està molt acostumat a aquest tipus de partits.
El bloc de l’Alavés gairebé és tot nou. S’esperaven arribar tan lluny?
Quan vaig arribara l’estiu passat a l’Alavés, la plantilla encara no estava del tot tancada, però l’ambient ja era molt bo i des de l’inici de lliga hem anat traient molt bons resultats. Les coses s’han fet molt bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)