Barça

Mascherano estarà sis setmanes de baixa

Lesió. Es va fer mal al genoll dret en els primers minuts de la final contra l’Alavés. Les proves que se li van fer descarten una lesió greu i estarà recuperat per a la pretemporada

La temporada no va acabar bé per a Javier Mascherano. L’argentí es va acomiadar, amb un títol, com la resta de l’equip, però no el va poder gaudir gaire, ja que es va lesionar en el minut 8 de la final quan disputava una pilota de cap amb el jugador de l’Alavés Marcos Llorente.

El defensa del Barça va haver de ser retirat del camp en llitera, amb una ferida important al cap, però el que més preocupava els serveis mèdics del club era el mal que s’havia pogut fer en un genoll. L’argentí va saltar a la gespa una vegada va acabar la final, coix i ajudant-se d’una crossa. El seu gran amic Leo Messi li va fer costat quan la resta de l’equip celebrava el títol amb l’afició fent la volta d’honor per la gespa del Calderón.

Ja de retorn a Barcelona, cap a dos quarts de cinc de la matinada, Mascherano va passar per la clínica Creu Blanca acompanyat del doctor Ricard Pruna i d’un dels fisioterapeutes de l’equip, Juanjo Brau. Les proves que se li van practicar van portar notícies positives per a l’internacional argentí. La lesió no és tan greu, però s’haurà d’estar unes sis setmanes de baixa. Mascherano té una lesió capsular posteroexterna al genoll dret. Això vol dir que no podrà jugar amb la selecció del seu país el doble compromís del mes de juny, però hauria d’estar recuperat quan el Barça comenci la pretemporada.

DIAGNÒSTIC

El defensa argentí té una lesió capsular posteroexterna al genoll dret

PROVES

Va passar per la clínica Creu Blanca quan l’equip va tornar de Madrid

BAIXA

Es perd l’estrena de Sampaoli com a seleccionador argentí el 9 de juny a Melbourne

Messi, l’únic sud-americà que continua jugant

Després de la lesió de Javier Mascherano en la final de la copa contra l’Alavés, Leo Messi és l’únic dels futbolistes sud-americans del Barça que encara no està de vacances. El davanter formarà part de la selecció argentina en el debut de Jorge Sampaoli a la banqueta ‘albiceleste’. Seran dos partits amistosos. El primer, el 9 de juny a Melbourne contra la selecció del Brasil. El segon, es jugarà a Singapur quatre dies després.

Pel que fa als altres futbolistes sud-americans del Barça, Neymar ha rebut descans per part del seu seleccionador i no participarà en cap dels dos amistosos que disputarà la ‘canarinha’. Rafinha i Luis Suárez, per la seva part, també estan lesionats. L’uruguaià es va fer una lesió muscular en l’últim entrenament abans de la final de copa, que no podia jugar per sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)