Barça

Màxim golejador en les tres competicions

El gol que va marcar dissabte va ser el 54è de Leo Messi aquesta temporada. Tants com els que ha fet l’Alavés en tot el curs. I més enllà d’obrir el camí cap al triomf, també va servir perquè l’argentí es convertís en el màxim golejador de la copa, amb cinc dianes, les mateixes que acumulava el sevillista Ben Yedder. Abans de la final, Messi ja havia marcat dos gols en els vuitens de final contra l’Athletic, tots dos de falta; un en els quarts de final contra la Real Sociedad, de penal, i un altre en les semifinals, contra l’Atlético de Madrid.

Amb aquest, ja són quatre els cops que Messi ha acabat sent el màxim artiller de la copa. Aquest curs, a més, el 10 blaugrana el pot acabar com a màxim golejador de les tres grans competicions, ja que a banda del quart Pichichi i la Bota d’Or que va guanyar la setmana passada (gràcies als 37 gols marcats en la lliga), de moment també lidera la llista de màxims golejadors en la Champions. Tot i que el Barça va quedar eliminat en els quarts de final i no va marcar en cap dels dos partits contra la Juve, el rendiment fins llavors de Messi en la màxima competició continental havia estat per emmarcar, com així ho demostren els seus onze gols: cinc contra el Celtic, quatre contra el Manchester City, un contra el Borussia Mönchengladbach i un contra el PSG. Cristiano Ronaldo, però, acumula deu gols i en la final de la Champions, que disputarà dissabte, encara el pot atrapar o superar. Ara bé, si el portuguès no fa més d’un gol, serà el sisè cop que Leo Messi acaba com a màxim golejador de la Champions (2009, 2010, 2011, 2012 i 2015) i el primer en què acaba una temporada com a màxim golejador de la lliga, la copa i la Champions.

A EUROPA, EN ESPERA

Messi ha marcat 11 gols en aquesta Champions, però Cristiano Ronaldo (10) el pot superar

LÍDER ABSOLUT

El gol que va fer al Calderón va ser el cinquè en aquesta copa i el seu 54è de la temporada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)