Barça

Guardiola, amb el referèndum

Compromès. El tècnic de Santpedor serà l’encarregat de llegir el manifest a favor del referèndum en l’acte que convoquen l’ANC, Òmnium i l’AMI diumenge a Montjuïc. En les eleccions passades va anar a les llistes de Junts pel Sí

Pep Guardiola mai ha tingut un no per resposta quan des de diverses entitats li han demanat que es mulli per Catalunya i pel dret a decidir dels seus ciutadans. I amb la proximitat de la convocatòria del referèndum ningú s’hauria d’estranyar que hagi acceptat llegir el manifest a favor en l’acte que convoquen l’ANC, Òmnium Cultural i l’AMI diumenge a Montjuïc, a les 12 h. No s’ha d’oblidar que Pep Guardiola ja va formar part de les llistes de Junts pel Sí en les últimes eleccions al Parlament de Catalunya. En un lloc simbòlic, això sí, però que representava el seu compromís amb el projecte electoral que significava aquesta candidatura electoral.

Els presidents de les tres entitats, Jordi Sánchez (ANC), Jordi Cuixart (Òmnium Cultural) i Neus Lloveras (AMI), que són els que van anunciar la notícia, van explicar també que la intenció és dur a terme un “acte de reafirmació” i amb una “voluntat inequívoca” d’explicitar el suport al govern. El líder de l’Assemblea també va destacar que la mobilització de diumenge serà la primera acció que es durà a terme un cop se sàpiga la data i la pregunta per al referèndum. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, anunciaran la data i la pregunta del referèndum divendres al Palau de la Generalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)