Barça

leo messi

jugador del Barça

“M’agradaria retirar-me al Barça”

Leo Messi. En una entrevista a ESPN Àsia, el crac blaugrana reitera la seva voluntat d’acabar la seva carrera al Barça. Les declaracions reforcen la previsió que en les properes setmanes s’anunciarà l’acord de renovació

Leo Messi apareix com la gran atracció de l’amistós entre l’Argentina i el Brasil que es juga aquest migdia (12.05, hora catalana) a Melbourne. Però abans d’aterrar a Austràlia, el crac blaugrana va estar de gira per la Xina i va oferir una entrevista a la cadena ESPN Àsia. Sobre el seu futur, va reiterar que sempre ha somiat poder retirar-se al Barça: “M’agradaria acabar la meva carrera al Barça”, declara el davanter, que el 24 de juny farà 30 anys.

Les manifestacions de Messi reforcen la previsió que en les properes setmanes s’anunciarà l’acord de renovació de l’actual contracte amb el club blaugrana, que expira el 2018. Una vegada resoltes les negociacions entre les dues parts, la nova vinculació s’allargarà fins al 2021.

Pel que fa al balanç de l’última temporada, reconeix que li hauria agradat guanyar més títols: “No ha pogut ser. Ho hem intentat, però no s’ha donat. Ens hem quedat amb la copa i esperem que l’any que ve sigui millor per a nosaltres pel que fa a títols.” En l’aspecte personal, explica que s’ha sentit “igual que en anys anteriors” i apel·la a seguir treballant: “Per més talent que tinguis, sense treballar és molt difícil aconseguir els objectius que un desitja.”

Preguntat sobre Cristiano Ronaldo, explica que la rivalitat és més mediàtica que no pas personal: “Crec que és una cosa que ha creat la premsa. Nosaltres el que volem cada un és fer-ho de la millor manera possible cada any i donar el millor als nostres equips. Personalment, al que es diu a fora no li dono importància.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)