Barça

El 12 de juliol, tret de sortida al nou Barça de Valverde

Pretemporada. L’equip blaugrana tornarà a la feina d’aquí a poc més de tres setmanes i iniciarà la gira pels Estats Units el dia 19. Després s’incorporaran els tres jugadors que han disputat competicions oficials

Els jugadors del Barça ja saben quin dia hauran de tornar a la feina. Des que van guanyar la copa del Rei el 27 de maig, la plantilla blaugrana va començar unes vacances que per a alguns duren tot l’estiu, aprofitant que no hi ha ni mundial ni Eurocopa. Si bé és cert que el gros de la plantilla ha disputat algun partit amb la seva selecció, només André Gomes, Marc-André ter Stegen i Denis Suárez estan encara en plena competició. Per això, d’aquí a quatre setmanes Ernesto Valverde podrà estrenar-se com a entrenador del Barça amb la gran majoria dels seus futbolistes. Serà el dimecres 12 de juliol, dia en què tornaran els blaugrana que no hagin tingut compromisos amb les seves seleccions durant aquest mes de juny. Dos dies després, serà el torn dels que sí que han jugat algun partit amb els combinats nacionals. Com és habitual, el primer que faran els futbolistes blaugrana serà sotmetre’s a proves físiques i mèdiques i, un cop superades, començarà la feina sobre la gespa a les ordres de Valverde. Serà llavors quan el tècnic basc d’origen extremeny tindrà el primer contacte amb els seus futbolistes. Els primers dies, la feina es farà a la ciutat esportiva Joan Gamper, però el 19 de juliol l’equip marxarà cap als Estats Units, on durà a terme la gira, que durarà deu dies.

Durant deu dies el Barça disputarà tres partits amistosos emmarcats dins la International Champions Cup. El primer partit serà a Nova Jersey el dia 22 de juliol contra la Juventus, precisament l’equip que va privar els blaugrana de continuar endavant en l’última edició de la Champions. El segon partit serà el dia 26 contra el Manchester United a la capital del país, a Washington. El plat fort de la gira, però, arribarà al final. El dissabte 29 de juliol, el Barça de Valverde jugarà contra el Real Madrid un clàssic amistós a Miami, que servirà com a prèvia de la supercopa d’Espanya que disputaran els blancs i els blaugrana.

Després del clàssic, el Barça tornarà a Catalunya i serà llavors quan s’incorporaran els tres futbolistes blaugrana que, ara mateix, estan disputant la copa Confederacions i l’europeu sub-21.

LA GIRA AMERICANA

Viatjaran el dia 19 i jugaran contra la Juventus (dia 22) i el Manchester United (dia 26)

PRIMER DIA

Entre el 12 i el 14 de juliol, el gros dels jugadors del Barça tornaran a la feina

PLAT FORT

El clàssic del 29 de juliol que es jugarà a Miami és la data marcada en vermell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)