Barça

Homenatge a Ladislau Kubala a Budapest

Reconeixement. Coincidint amb el 90è aniversari del seu naixement, es va posar ahir a Budapest la primera pedra del parc Ladislau Kubala

Coincidint amb el 90è aniversari del naixement de Ladislau Kubala, Budapest, la ciutat natal de qui va ser un dels millors futbolistes de tots els temps, li ha retut homenatge. El directiu Pau Vilanova va representar al club blaugrana en els actes que es van fer ahir. Va estar acompanyat per Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors.

La jornada va començar amb la col·locació de la primera pedra del parc Ladislau Kubala, que la ciutat de Budapest ha decidit dedicar al futbolista. Al costat de Pau Vilanova i Ramon Alfonseda, hi van assistir també l’alcalde de Budapest, Itsván Tarlós; el cònsol general d’Hongria a Barcelona, Barnabás Kovács, i els fills del jugador, Ladislao i Carlos Kubala.

Posteriorment, la comitiva va marxar a l’acadèmia Kubala Vasas, on es va fer una ofrena floral a l’estàtua de Ladislau Kubala i es van interpretar els himnes dels equips de futbol del Vasas, del Ferencváros i del FC Barcelona, tres dels conjunts en què va jugar Kubala.

Els actes d’homenatge al jugador hongarès es van tancar amb una recepció a l’ajuntament de Budapest, on es van poder visionar diverses imatges de la pel·lícula Húngaros por el Barça, que recorda les figures de Kubala, Kocsis i Czibor. També es va poder veure l’exposició creada al voltant de la vida de Kubala, amb records i documents relacionats amb el futbolista hongarès, que va militar en el Barça entre 1950 i 1962.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)