Barça

Leo Messi guanya l’Aldo Rovira

Ahir es va reunir el jurat del premi Aldo Rovira a la llotja Josep Suñol del Camp Nou, amb presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; el CEO de l’entitat, Òscar Grau; el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i l’exdirectiu Josep Lluís Rovira i el seu fill Borja. El guardó, que premia el millor futbolista blaugrana de la temporada, va ser creat per Josep Lluís Rovira en homenatge al seu fill Aldo, que va morir en un accident de moto l’any 2009.

El guanyador d’aquesta vuitena edició del premi ha estat Leo Messi. L’argentí s’adjudica el guardó per cinquena vegada. Els altres jugadors que l’han guanyat han estat Abidal (2011/12), Mascherano (2013/14) i Luis Suárez (2015/16). El davanter ha protagonitzat una campanya excel·lent en la qual també ha guanyat la Bota d’Or al millor golejador de les lligues europees, amb 37 gols en 34 partits. En totes les competicions ha fet 54 gols.

El jurat del premi Aldo Rivira està format pels directors o caps de secció dels principals mitjans de comunicació amb presència a la ciutat de Barcelona. L’Esportiu de Catalunya va estar representat en el dinar pel seu director, Emili Gispert. El trofeu és una estàtua de l’artista Montserrat Garcia Rius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)