Barça

L’anàlisi

“El veig apte per tenir una nova oportunitat”

“Independentment de no ser titular, el Barça juga molts partits al cap de l’any i segur que tindria els seus minuts”

Armando Lozano també va coincidir amb Gerard Deulofeu quan el davanter de Riudarenes ja centrava moltes mirades al filial blaugrana, tot i que encara estava en edat juvenil. “Deu haver madurat com a futbolista i també en l’aspecte personal. Si s’acaba incorporant al Barça una altra vegada intentarà aprofitar l’oportunitat que no va tenir o no li van donar al seu moment”, comenta el defensa andalús, que l’última temporada ha militat a segona divisió A amb l’Elx. Destaca la motivació que suposa poder formar part “del millor equip del món”. Un factor que, segons la seva visió, compensa el temor de tenir menys minuts per la presència de tres cracs com Messi, Suárez i Neymar a l’atac blaugrana: “És una persona amb caràcter i crec que, independentment de no ser titular, el Barça juga molts partits al cap de l’any i segur que tindria els seus minuts”.

Armando, que també sap que és anar a jugar a altres països –va militar al Tiburones Rojos de Mèxic i al New York Red Bulls–, conclou la seva visió assenyalant les capacitat que té Deulofeu al terreny de joc: “Destaco la capacitat que té d’encarar el contrari, la velocitat per desbordar, sap desmarcar-se a l’espai... Quan jo hi vaig coincidir, ell era juvenil i el seu nivell d’esforç potser no era tan gran. Crec que al seu dia això li va pesar per no triomfar. Ara deu haver adquirit més maduresa i responsabilitat i crec que és apte para tenir una nova oportunitat al Barça.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)