Barça

FC Barcelona

Mercat

Al-Khelaifi continua enrocat

Serial Verratti. El president del PSG manté la negativa a traspassar el migcampista italià al Barça en una reunió celebrada a París, on també va assistir el director esportiu Antero Henrique

Ara que ja meteorològicament ha començat l’estiu, el mercat continua bullint. A can Barça, un dels protagonistes més importants dels pròxims mesos serà Marco Verratti. L’italià, un dels migcampistes més ben valorats del món, continua sent el número 1 de la llista de preferències del Barça, i aquesta voluntat d’unir camins és recíproca per part del futbolista. Però, evidentment, el tercer actor en discòrdia, el PSG, no ho posarà gens fàcil. I tant Verratti com el Barça, que ja ha topat diverses vegades amb els dirigents de l’entitat francesa, ho saben.

El futbolista ho va comprovar en una reunió mantinguda a París en les últimes hores. Segons L’Équipe, Marco Verratti va interrompre les seves vacances a Eivissa per fer un viatge llampec a París i poder parlar cara a cara amb Nasser al-Khelaifi, president del PSG. En aquesta trobada, en la qual també hi havia Donato di Campli, representant del jugador, i Antero Henrique, director esportiu del club parisenc des de fa unes setmanes. El diari francès assegurava en la seva edició d’ahir que Verratti va demanar a Al-Khelaifi que el deixés marxar al Barça, que s’avingués a negociar amb el club blaugrana un traspàs, perquè el seu desig, després de cinc temporades a França, era començar una nova aventura vestit amb la samarreta dels catalans. El president del PSG, però, té molt clar que l’italià ha de ser un dels eixos vertebradors del projecte d’Emery, que espera millorar la temporada que ve els resultats del seu primer curs a París, i per això es manté ferm en la seva decisió. I així li ho va fer saber, de primera mà, a Verratti, que té contracte fins al juny del 2021. Segons el rotatiu, Al-Khelaifi va comunicar a l’italià que no està en venda, i que no té cap intenció de negociar, ni amb el Barça ni amb ningú, per facilitar la seva sortida de París.

Kluivert ja ho va avisar

Patrick Kluivert, gran coneixedor de com negocia Nasser al-Khelaifi perquè va ser director esportiu del PSG fins fa poc, ja va advertir els últims dies que seria “molt difícil” que el president del conjunt francès donés el seu braç a tòrcer. “Conec molt bé el president i sé que Verratti vol marxar, però el PSG no el deixarà”, va dir l’exjugador del Barça. I sembla que no li falta raó. Ara el migcampista pot intentar forçar la situació ben aviat. I és que a l’italià li queda poc més d’una setmana de vacances, perquè el 3 de juliol està convocat al primer dia de pretemporada amb el PSG, i podria no presentar-s’hi. Caldrà esperar per veure si el jugador utilitza aquesta mesura per forçar Al-Khelaifi a modificar la seva posició i acceptar negociar.

Marquinhos: “No vull que marxi i no crec que ho faci”

Marco Verratti és un dels futbolistes més importants del PSG i, per això, els seus companys estan molt pendents de com acabarà aquest serial, que de ben segur serà un dels del mercat d’estiu. En una entrevista a L’Équipe, Marquinhos assegura que li agradaria que Verratti es quedés a París. “He llegit molt sobre el cas, però no sé quina és la veritat. Jo puc dir que no ha dit mai que vulgui marxar del PSG”, va afirmar el brasiler, que també va ser temptat pel Barça fa uns anys tot i que finalment es va quedar a París, i espera que el seu company faci el mateix: “És un gran jugador, un element molt important per al PSG, i espero que es quedi amb nosaltres. No tinc cap desig de que marxi, i no crec que ho faci.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)