Barça

Poder aprendre dels millors

Campus Media Base Sports. Luis Suárez, Pep Guardiola i Guillermo Amor, entre molts d’altres, seran alguns dels professionals que participaran en la primera edició del campus

L’estiu és una època ideal perquè els infants gaudeixin de les seves aficions, i els campus esportius s’han convertit en un habitual dels mesos de calor. És allà on els més joves gaudeixen del futbol i entren en contacte amb els seus ídols. Aquest any, les famílies tenen una nova oferta, i és el Campus Media Base Sports. L’empresa de representació d’esportistes engega aquest estiu un campus perquè els entrenadors i futbolistes puguin transmetre els seus coneixements a tots els participants. El campus està dirigit a infants d’entre sis i setze anys que vulguin millorar les seves qualitats amb una pilota als peus i que ho vulguin fer guiats pels millors, i durarà dues setmanes. De fet, els participants poden escollir entre la setmana del 2 al 8 de juliol, i la del 9 al 15 de juliol, tot i que també és possible participar en els dos torns.

La primera edició del Campus Media Base Sports, del qual L’Esportiu de Catalunya és el diari oficial, es durà a terme a les instal·lacions de l’Hotel Montanyà, entre les poblacions de Seva i Aiguafreda, a la comarca d’Osona. El complex disposa d’un camp de gespa natural, un de gespa artificial, un pavelló poliesportiu i dues piscines, una a l’aire lliure i l’altra, coberta. L’emplaçament del campus és el lloc on dream team celebrava les seves concentracions. Per aquest motiu, resultarà molt especial per a Pep Guardiola, tècnic del Manchester City, que també va celebrar al Montanyà la primera estada de pretemporada com a entrenador professional, amb el Barça B.

Visites il·lustres

Precisament una de les atraccions del campus, del qual Fran Sánchez, flamant nou entrenador del Barça femení n’és el director esportiu, serà Pep Guardiola. L’exentrenador blaugrana, ara a la banqueta del City anglès, visitarà els participants, a qui transmetrà els coneixements que va adquirir en la seva etapa com a futbolista i, ara, com a entrenador. També Guillermo Amor, integrant del dream team i extècnic de l’Adelaide United australià fins fa poc, i Quique Cárcel, director esportiu del Girona, seran al campus.

D’altra banda, molts futbolistes en actiu visitaran el Campus Media Base Sports, entre ells, el millor davanter centre del món. El blaugrana Luis Suárez de ben segur que farà les delícies dels infants que siguin al Montanyà, igual que ho faran els també blaugrana Sergi Samper; Lee i Sergio Gómez; Pablo Maffeo, del Girona, i Marc Gual, del Sevilla Atlético, entre d’altres.

ESTRELLES

Guardiola, Amor i jugadors com Luis Suárez, Samper i Maffeo visitaran el campus

ESPAI HISTÒRIC

El campus es durà a terme en les instal·lacions d’El Montanyà, feu del ‘dream team’

DATES

Infants d’entre sis i setze anys participaran en el campus entre el 2 i el 15 de juliol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)