Barça

Adrià Ortolá torna al Barça

Alternarà el primer equip i el filial. Una temporada després de marxar cedit a l’Alavés, on ha jugat només vuit partits, el porter valencià s’entrenarà amb l’equip de Valverde com a tercer porter, però jugarà amb el filial de Gerard a segona A

Ernesto Valverde podrà triar la temporada vinent entre tres porters: Marc-André ter Stegen, Jasper Cillessen i Adrià Ortolá. El Barça ha recuperat el jove porter de Xàbia, que aquesta última temporada ha jugat cedit al Deportivo Alavés, i ho fa donant-li status de jugador del primer equip. Tot i això, el club blaugrana no vol que Ortolá visqui un cas similar al de Jordi Masip –que l’últim any no va disputar ni un minut–, sinó que la intenció és que jugui. Per tant, la idea inicial és que Ortolá, que el proper 20 d’agost farà 24 anys, pugui alternar el primer equip i el filial. Si Ernesto Valverde ho creu convenient, el porter podria entrar en les llistes de convocats i disputar partits amb el primer equip, però la seva situació es valorarà setmanalment i, si el tècnic basc d’origen extremeny ho creu oportú, Ortolá baixarà a la disciplina del Barça B per jugar.

El porter xabià va marxar l’estiu passat a Vitòria cedit una temporada amb opció a una altra, però el Barça l’ha volgut recuperar tenint en compte, a més, que el filial ja no està a segona B com quan ell va marxar, sinó a segona A, una categoria professional que permetrà al jove porter competir a un nivell més d’acord amb el seu. Aquesta temporada, amb la samarreta de l’Alavés, Ortolá només ha disputat vuit partits: sis de copa i dos de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)