Barça

El Barça avisa al Santos

Cas Lucas Lima. Si el club brasiler acaba denunciant al Barça a la FIFA per haver negociat presumptament amb el jugador fora del marc establert per llei, el club blaugrana, que nega les converses, denunciarà al Santos per falsedats

El divorci Barça-Santos continua sumant capítols. Després que GloboEsporte i altres mitjans brasilers publiquessin recentment que el Santos tenia previst denunciar al Barça davant la FIFA per haver negociat suposadament amb Lucas Lima fora dels terminis permesos per llei, ara és el Barça qui amenaça al Santos també en acudir a la justícia.

Lucas Lima (26 anys), que té com a agent al pare de Neymar, acaba contracte el 31 de desembre d’aquest any i a partir de l’1 de juliol estaria en condicions de negociar amb qualsevol club. El Santos fa temps que li ha presentat una oferta de renovació però Lucas Lima no ha mogut fitxa en aquest sentit i el club brasiler es queixa que la negativa a continuar rau en el fet d’haver parlat ja amb el Barça per a la seva incorporació, unes negociacions que segons el club brasiler haurien tingut lloc fora del marc establert per la FIFA. El Santos, a través d’un comunicat, va assegurar que “el cas Lucas Lima ja és en mans del departament jurídic”, però el Barça nega les converses i entén que tot això és un simple estirabot més en la guerra oberta entre tots dos clubs que hi ha des del 2013 arran del fitxatge de Neymar. Si la denúncia tira endavant, el Barça ha confirmat a l’Esportiu que aleshores denunciarà al Santos per falsedats i injúries. Avís a navegants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)