Barça

Thomas Vermaelen pot tenir una oportunitat

Mercat. El central belga torna de la seva cessió a la Roma i, com que no arriben ofertes per ell, tot indica que iniciarà la pretemporada a les ordres del nou entrenador, Ernesto Valverde

Si no canvien les coses, Thomas Vermaelen iniciarà la pretemporada a les ordres d’Ernesto Valverde. El central belga, amb contracte fins al 30 de juny del 2019 amb el FC Barcelona, torna d’un any de cessió a la Roma, equip en què només ha pogut disputar una dotzena de partits per culpa de les constants lesions musculars que el persegueixen des que va fitxar pel Barça l’estiu del 2014. Després que el club italià hagi decidit no executar l’opció de compra que tenia pel belga, la idea de la direcció esportiva del Barça sempre ha estat buscar una nova sortida a Vermaelen, en forma de cessió o de traspàs definitiu.

El problema és que no hi ha, de moment, cap club interessat a aconseguir els serveis del jugador i això ha provocat en els últims dies un canvi d’estratègia. Si es produeix la possibilitat d’una sortida abans del 12 de juliol, data d’inici de la pretemporada, Vermaelen marxarà, però tot indica que no serà així i començarà la pretemporada amb el Barça. I arribat a aquest punt, Valverde està disposat a donar una oportunitat a l’internacional belga i estudiar les seves possibilitats. Sembla difícil que pugui formar part de la plantilla definitiva quan comenci la competició, però el nou entrenador del Barça ho valorarà. Si més no, Vermaelen tornarà a ser posat en l’aparador i podrien arribar ofertes.

ROMA

Només ha jugat dotze partits en tot el curs per culpa de les lesions musculars

IDEA

El club li vol donar una sortida, però no hi ha equips interessats en el defensa belga

OPORTUNITAT

Valverde pot mirar si li pot ser útil i si no, com a mínim, tornarà a estar a l’aparador

Només 20 partits amb el Barça

Thomas Vermaelen va arribar al Barça l’estiu del 2014. Ho va fer procedent de l’Arsenal per 10 milions d’euros fixos i 9 en una sèrie de variables. Va ser fitxat tot i lesionar-se en el mundial del Brasil. Aquella lesió el va obligar a estar gairebé tota la temporada aturat, ja que només va disputar un partit de lliga. En la seva segona temporada com a blaugrana, el belga va tenir més bones sensacions, tot i que va anar de més a menys per culpa de les lesions. Va disputar un total de vint partits, deu de lliga, i va marcar un gol. Acabada la temporada, va anar a l’Eurocopa de França amb la selecció belga, en què va oferir un bon rendiment que va provocar l’interès de diversos clubs i finalment va acceptar marxar cedit a la Roma perquè Luis Enrique no comptava amb ell. A Itàlia no ha tingut un bon curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)