Barça

Tello s’apropa al Betis

Mercat. El davanter de Sabadell és una petició de Quique Setién, i l’equip andalús ha tornat a insistir en el seu fitxatge, que podria acabar deixant uns 6 milions d’euros al Barça

Canvi important en el futur de Cristian Tello. El davanter de Sabadell torna a estar molt a prop de convertir-se en jugador del Betis. L’equip andalús ja havia mostrat interès per aquest davanter, que l’últim any i mig ha jugat com a cedit a la Fiorentina, però els últims dies s’havia refredat per dues raons: els 10 milions d’euros que vol el Barça de traspàs i l’interès del Zenit de la lliga russa.

Com explicàvem ahir, s’havien interessat en Tello el Zenit, un altre club rus, un francès i també el València i el Betis, i sembla que finalment serà l’equip sevillà el que aconseguirà els seus serveis. Les raons són que el Zenit, l’equip que estava disposat a pagar una quantitat més gran de traspàs, ha perdut interès en el jugador i que el Betis ha insistit en l’operació perquè l’arribada del davanter català és un desig del nou entrenador, Quique Setién. En aquest sentit, Llorenç Serra Ferrer va estar ahir a Barcelona negociant el fitxatge, que podria acabar deixant a les arques del Barça uns 6 milions d’euros, menys del que es pretenia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)