Barça

Futbol

Barça Legends

Tarda de llegendes

Barça Legends. Jugadors tan simbòlics com Ronaldinho, Rivaldo i Kluivert destaquen en la que serà l’estrena de l’equip al Camp Nou (19 h). La finalitat benèfica del partit s’afegeix a l’espectacle

El llarg viatge fins a Barcelona va justificar la baixa de Ronaldinho en l’entrenament

Ronaldinho, Rivaldo, Kluivert, Davids, Belletti, Simão… La convocatòria del Barça Legends per al partit d’aquesta tarda (19 h) contra el Manchester United Legends fa patxoca. I és que l’estrena d’aquest combinat d’exjugadors blaugrana al Camp Nou promet un bon espectacle. De fet, veure novament Ronaldinho a la gespa de l’estadi ja és un gran al·licient per als que encara recorden les seves filigranes amb la pilota als peus. “Per la personalitat especial que té, crec que serà titular”, va comentar ahir José Mari Bakero, tècnic dels Barça Legends juntament amb Carles Rexach, quan en la presentació de l’esdeveniment se li va preguntar si ja tenia un onze inicial pensat. “Ronaldinho ja és aquí. Ha arribat al matí procedent de Portland, on tenia un acte promocional”, va explicar. Tot i això, la necessitat de descansar després del llarg viatge va justificar l’absència de Ronnie en l’entrenament que van fer els jugadors ahir a la tarda, ja a la gespa del Camp Nou. Tampoc hi era Rivaldo, a qui s’espera a Barcelona aquest matí, just a temps per afegir-se al grup que visitarà els infants de l’hospital Sant Joan de Déu. I és que el partit té una important finalitat benèfica. Els beneficis obtinguts es destinaran al projecte PCCB (Pediatric Cancer Center Barcelona) de l’hospital Sant Joan de Déu, que té com a missió garantir el tractament oncològic als infants malalts. “Una causa fantàstica”, com va subratllar Bakero.

En aquest sentit, el preu de les entrades oscil·la entre els 10 i els 19 euros, i la perspectiva és que hi hagi un bon ambient a les grades de l’estadi. “La gent que vingui serà l’adient; tant de bo en vingui moltíssima, a tots els farem una abraçada de baix a dalt”, va comentar Bakero, que en aquest aspecte no va voler comparar la promoció que s’ha fet del partit d’avui amb la de l’acte d’homenatge a Wembley del 10 de juny, que va reunir 28.420 espectadors: “Són coses diferents.”

Bakero, que durant la compareixença a la sala de premsa Ricard Maxenchs va estar acompanyat de Miquel Àngel N adal i Juliano Belletti, va destacar el luxe que suposa tornar a veure en acció grans jugadors de diverses generacions, des del Barça de Johan fins al de Rijkaard. Tots ells amb un objectiu més enllà de gaudir de la festa i donar espectacle. “Volem guanyar. És la nostra obligació, i encara més jugant a casa. Els dos equips que surtin a jugar seran de primer nivell”, va assenyalar.

Per aquesta raó, l’heroi de Kaiserslautern buscarà formar un equip blaugrana que en tot moment tingui “equilibri entre noms i serietat”. “Tenim l’edat que tenim i el Camp Nou és molt gran”, va recordar, però també va destacar el bon nivell físic dels convocats: “Hem de recordar que són molt professionals. Veig Belletti, Edmilson, Nadal... i tenen una condició física espectacular.”

“Ens tornarem a veure jugadors que encara estem en bones condicions, la gent veurà un bon partit, es divertirà i nosaltres, també”, va avançar Nadal, mentre que Belletti, a banda de destacar la finalitat benèfica, va explicar que tornar a jugar al Camp Nou sempre és “especial”.

Pel que fa al Manchester United Legends, aterra al Camp Nou amb noms propis com ara Dwight Yorke, Berbatov, Ji Sung Park, Poborski... “Es tracta d’un club històric, el més important d’Anglaterra”, va subratllar Bakero en referència al rival. De fet, el duel d’avui en tindrà un altre de retorn. Serà el 2 de setembre a Old Trafford.

BARÇA LEGENDS
RONALDINHO RIVALDO KLUIVERT DAVIDS ANGOY GUZMÁN JUAN CARLOS POPESCU NADAL BELLETTI ANDERSSON DEHÚ EDMÍLSON GOIKOETXEA MENDIETA SIMÃO GIULY JULIO SALINAS GUILLERMO AMOR LLUÍS CARRERAS SANTI EZQUERRO QUIQUE ESTEBARANZ Tècnic: José Mari Bakero
MAN. UNITED LEGENDS
VAN DER GOUW PILKINGTON BEARDSMORE BERBATOV BLOMQVIST BROWN DJORDJIC FORTUNE JOHNSEN MARTIN SAHA JI SUNG PARK POBORSKY RITCHIE THORNLEY SILVESTRE ALAN SMITH DWIGHT YORKE WEBBER Tècnic: Andy Ritchie
Ens reunim jugadors que encara estem en bones condicions. La gent veurà un bon partit i es divertirà
Miquel Àngel Nadal
Tornar a jugar és especial, i més al Camp Nou, i demostra que el club valora la història que hem aconseguit
Juliano Belletti
Buscarem l’estratègia per equilibrar l’equip i fer espectacle perquè volem guanyar. És la nostra obligació jugant a casa
A banda de veure llegendes del Barça, hi ha una finalitat benefica. Esperem que el públic vingui i ho disfruti
José Mari Bakero
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)