Barça

“El Mònaco aposta pels joves”

Missatge. Jordi Mboula assegura, el dia del primer entrenament amb el seu nou club, que és “molt feliç” d’haver començat una nova aventura i afirma que al club del Principat no li importa l’edat dels jugadors, sinó la qualitat

Jordi Mboula es va entrenar ahir per primera vegada amb el Mònaco, el seu nou club, malgrat que ja fa dies que es va desvincular del FC Barcelona. El seu nou contracte, però, començava l’1 de juliol, i per això fins ahir no es va poder entrenar a les ordres de Leonardo Jardim. El futbolista català, que ja ha vestit, doncs, la samarreta del Mònaco, encara que de moment només la d’entrenament, va parlar també per primer cop com a nou futbolista del conjunt del Principat, i va destacar la confiança del club monegasc en les joves promeses. “El Mònaco és un gran club que aposta pels joves, i no li importa l’edat que tinguin”, va assegurar als mitjans del seu nou club el davanter català, de 18 anys, que fa només uns dies va deixar el Barça, un club que en principi no tenia previst donar-li minuts al primer equip amb Ernesto Valverde la propera temporada, tot i que el considerava una de les perles més prometedores del planter blaugrana.

Mboula, però, està encantat d’haver començat una nova aventura, que creu que li serà molt profitosa. “Soc molt feliç d’estar aquí, tinc moltes ganes i molta il·lusió. Espero que les coses em vagin molt bé i poder anar entrant en l’equip. Mònaco és un lloc molt bonic i estic intentant adaptar-me al més ràpidament possible, i espero que sigui així”, va afirmar el jove futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)