Barça

“Si cal, agafarem el relleu de Benedito amb la moció”

Manifest Blaugrana. Marc Duch reitera la necessitat que Bartomeu dimiteixi i la plataforma obre un web perquè els socis calculin què han deixat de cobrar amb el VIP Experience

El col·lectiu Manifest Blaugrana està disposat a assumir el lideratge de l’intent de moció de censura contra Josep Maria Bartomeu iniciat per Agustí Benedito en el cas que el procés no avanci. “Benedito va ser més ràpid. Se’ns va avançar. Li donem suport. Però és evident que el ritme és lent. Crec que no s’ha promocionat prou bé. Si cal, nosaltres agafarem el relleu de la moció. És el moment que els socis aixequin el cul de la cadira”, va assegurar ahir el portaveu de la plataforma, Marc Duch.

Manifest Blaugrana demana “la dimissió immediata de Bartomeu” i ha posat a disposició dels socis dues eines per tal que aquests puguin tenir més informació al respecte de la polèmica generada aquesta última setmana amb el tema de la venda d’entrades VIP i el Seient lliure i les irregularitats amb els contractes entre el club i els diversos operadors turístics. A través del lloc web www.frauseientlliure.com el soci pot calcular els diners que hauria d’haver percebut en el cas que el seu seient hagi estat venut per la via del VIP Experience i també pot enviar un requeriment al club demanant explicacions al respecte. “Estem davant d’un frau històric. S’ha abusat de la confiança del soci. S’ha violat el codi ètic per totes bandes. S’ha mentit al soci”, va assegurar Duch.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)